Palekarm

Ideen er enkel; Du tar én pallekarm - helst to i høyda, fyller dem med jord, sår noen frø, vanner, og vips - i løpet av sommeren har du et helt lite matfat.

 

På Odderøya – like bak Grønt senter – er vi en gjeng som har etablert oss med felles dyrkning i transportkasser på 80 x 120 centimeter. Ønsker du å få tips om hagebruk eller delta i en sosialt hyggelig aktivitet – der også flyktninger og asylsøkere deltar - er du velkommen til å bli medlem.

 

Priser:

 

Totalt kr 350.- (Kr 150.- for medlemskap i Klimaalliansen pluss kr 200.- for leie av én pallekarm med jord). Ønsker du flere pallekarmer koster disse kr 100.- pr stk. Alle priser er pr år.

 

Kjøreregler:

-Du forplikter deg til å praktisere økologisk dyrking uten bruk av giftsprøyte eller kunstgjødsel

-Hvert medlem kan disponere inntil fire sett med pallearmere

-Deltakelse forutsetter aktiv deltakelse med luking og stell. Pallekarmer som ikke er i bruk kan overtas av andre.

-Medlemmer må være villige til å være nøkkelansvarlig minst én gang i løpet av sesongen. Oppgavene er at en låser opp redskapsbu, trekker ut vannslange samt disponerer adgangskort til toaletter og møterom på Grønt senter

 

.Trefftid: Lørdager kl 14.00 – 16.00

 

Bybønder er ikke som andre byfolk. I tillegg til å dyrke mat ønsker vi også å være en møteplass der nye landsmenn føler seg velkomne. I 2016 bidro familien Dabaa fra Syria med såkalt pop-up restaurant under våre ukentlige treff. Denne ordningen vil bli videreført også i år. Ettersom serveringen kun er åpen enkelte helger er vår faste trefftid slik at vi også har mulighet til å samles rundt et måltid. Trefftid kan bli endret – beskjed gis på e-post/SMS.

 

Kontaktperson: Karen Grimsmo Snevik (karen@klimaaliansen.no eller sms/ tlf 948 95 535).

 

Bli medlem her: www.kontingent.no/pallekarm

 

 

 

 

 

 

 

KLIMAALLIANSEN

 

Besøksadresse:

Grønt senter, Odderøyveien 5, 4610 Kristiansand

 

Mailadresse: arneotto@klimaalliansen.no

www.klimaalliansen.no

 

Postadresse:

Postboks 718

4666 Kristiansand

Copyright © All Rights Reserved. Background photo taken by Peter Prokosch - www.grida.no.