Earth hour konsert 2015

Nyhetsarkiv

Earth Hour konsert med Bang og Aarset


Lørdag 28. mars markeres Jordas time med stemningsfull konsert.  Dørene til Grønt senter åpnes kl. 20.00, og en halv time senere slukkes lyset.


Det er to av landets fremste improvisasjonskunstnere som setter hverandre stevne på Grønt senter i forbindelse med markeringen av Earth hour i Kristiansand.  Den verdensomspennende symbolhandlingen der vi stenger lyset i en time arrangeres av WWF og har som formål å få oss til å reflektere over hva vi kan gjøre for å hindre klimaendringer.  Mange private hjem, offentlige bygg og forretningsgårder går i svart fra kl. 20.30 – 21.30.  Kristiansand Havn slår også av lysbryteren slik at det kan skapes en perfekt mørklagt ramme rundt intimkonserten i den gamle kommandantboligen på Odderøya. Dørene åpnes kl. 20.00 og fra kl. 20.30 er Grønt senter kun opplyst av levende lys – dette blir garantert en stemningsfull markering.


Fremragende artister


Eivind Aarset er en av landets fremste el-gitarister og en markant figur på den internasjonale musikkarena.  Han er en ettertraktet musiker blant mange av verdens ledende impro-artister og en artist som våger å gå egne veier.  Bruken av moderne teknologi som uttrykksform gjør han til en sentral aktør innen den norske Nu Jazz-sjangeren.


Jan Bang har de senere årene gjort seg bemerket som en innovativ elektromusiker som har skapt seg en internasjonal karriere som live-remikser – en form for musikkutøving som han egenhending har utviklet.  Også kjent som initiativtaker til den meget vellykkede Punktfestivalen i Kristiansand.


Intimkonsert på Grønt senter


Konserten på Earth hour-dagen 28. mars har forhåndssalg av billetter.  For å skape en god ramme rundt arrangementet har vi en begrensing på 100 personer.  Forhåndssalg fra 13. mars på Grønt senter.  I tillegg vil det være mulig å kjøpe billetter ved inngangen.  Pris:  Kr 200.-  (kun kontant, vi kan dessverre ikke ta kort).  Pga. servering er det 18 års aldersgrense.  Teknisk arrangør: M & B booking.

KLIMAALLIANSEN


Besøksadresse:

Grønt senter

Odderøyaveien 5, 4610 Kristiansand 

www.klimaalliansen.no


Postadresse:

Postboks 718

4666 Kristiansand

Copyright © All Rights Reserved. Background photo taken by Peter Prokosch - www.grida.no.