Bydyrking

Tirsdag 23. mai kl 18.00 – 21.00  Praktisk dyrkekurs der du får med deg grønnkål, squash og jordbærplante - slik at du garantert kommer i gang med egen landbruksvirksomhet. 


Har du lyst til å lære mer om grønn og kortreist matglede? Vi gjentar tidligere suksess og arrangerer kurs for deg som liker hagearbeid. I tillegg til tips og inspirasjon får du også med tre planter slik at du kommer i gang.Dette kurset er bygd opp som en praktisk instruksjon som egner seg både for deg som vil prøve deg som balkongbonde for første gang - og for den mer viderekommende hobbygartner. 


Innledningsvis får du grunnleggende kunnskap om livet i jorda og hva som skal til for å få til den gode veksten. 


Det er tips å hente om vanning og pleie, om hva som passer å dyrke på lite plass og hva slags vekster som er lette å få til. Vi legger stor vekt på økologisk dyrking.   


Kursholder Hilde Finckenhagen er miljørådgiver i Klimaalliansen og leder av Agderlaget til Oikos  - Økologisk Norge.  Hun er selv ivrig hobbygartner.  På tidligere kurs har vi erfart at det også er mye god erfaringsutveksling mellom kursdeltakerne og derfor legger vi inn en god te/kaffepause derdet også serveres frukt og grønnsaker. I tillegg til grunnopplæring i såing og planting vil vi også gi tips om hvordan du best lykkes med dyrking i pallekarm.


Kurset koster kr 400.- og du får med deg hjem tre planter.  Påmelding: link trykk her

KLIMAALLIANSEN


Besøksadresse:

Grønt senter Teateret, Kongens gate 2, 4610 Kristiansand 


Mailadresse: post@klimaalliansen.no

www.klimaalliansen.no


Postadresse:

Postboks 718

4666 Kristiansand

Copyright © All Rights Reserved. Background photo taken by Peter Prokosch - www.grida.no.Våre støttespillere:


Handelens Miljøfond
Miljødirektoratet
EEA-Grants