larshaltbrekken

Lars Haltbrekken til Grønt senter!

Tirsdag 8.8.17  Naturvernforbundets tidligere leder og nåværende 1. kanditat til Stortingsvalget for SV i Sør-Trøndelag besøker Grønt senter. Det er en profilert naturverner som tar toget til Kristiansand.

 

I mange år frontet Haltbrekken landets største miljøvernorganisasjon. Nå er han aktiv på den politiske arena og satser på å seile inn som stortingsrepresentant etter høstens valg.   


Møtet tirsdag er kommet i stand på initiativ fra Alf Holmelid og med seg i følget har han Mali Steiro Tronsmoen som toppar SV-lista i Vest-Agder og Andreas Landmark.som representerer partiet i Kristiansand Bystyre. 


Fra Grønt senter stiller Linn Grøtberg fra Stiftelsen Miljøfyrtårn, Peder Johan Pedersen fra Naturvernforbundt samt Karen Snekvik og Arne Otto Iversen fra Klimaalliansen. Arrangementet er åpent og uformelt.  Målsettingen er å få til en gjensidig oppdatering på aktuelle saker.


Grønt senter har jevnlig kontakt med ledende samfunnsaktører og opplever det som svært nyttig å være i dialog med politikere fra ulike politiske parti.   


Møtet 8.8.17 antas å starte ca kl 13.30 - 14.00 og vil vare en drøy time.

KLIMAALLIANSEN


Besøksadresse:

Grønt senter Teateret, Kongens gate 2, 4610 Kristiansand 


Mailadresse: post@klimaalliansen.no

www.klimaalliansen.no


Postadresse:

Postboks 718

4666 Kristiansand

Copyright © All Rights Reserved. Background photo taken by Peter Prokosch - www.grida.no.Våre støttespillere:


Handelens Miljøfond
Miljødirektoratet
EEA-Grants