Naturlig helaften

Naturlig helaften med Arne Nævra  

Torsdag 14.januar 2021 kl 19.00


En naturlig helaften med Arne Nævra er først og fremt et møte med norsk natur.  Du vil få se og høre om dyreliv og opplevelser i skog og fjell, utvalgt fra den rikholdige skattkista som naturfotografen har opparbeidet etter flere tiår bak kameraet.

 

Nævra er kjent for å ha en personlig, fargerik og muntlig framstilling, og du får også høre historiene bak TV-seriene som de siste Norske Naturperler, Norges Villmarker, Min Natur og Skoggangsmann – som alle har en kvalitet som puster selveste BBC i nakken. Han vil også komme inn på hva som truer naturen og mangfoldet og hva vi kan og bør gjøre.

 

Benytt denne sjeldne anledningen til å treffe en av Nordens mest profilerte naturfilmskapere.  For to år siden ble Nævra valgt inn som stortingsrepresentant fra Buskerud SV – da forlot han bjørneskogen og flyttet inn på Løvebakken.  Han har lovet å komme med noen betraktninger om utfordringen med å bytte fra kamuflasjedress til blådress.

 

Sted: Biscenen, Teateret, Kongens gate 2 - Kristiansand.  Ingen forhåndspåmelding, men av hensyn til Covid-19 må deltakere registrerer seg ved inngangen.  Smitteverntiltak er påkrevd, maks 50 deltakere. Kaffe/te kan kjøpes i restauranten i første etasje. Gratis inngang.    

 

Arrangører: Grønt Senter Teateret, Naturvernforbundet, Kristiansand SV, Agder Natur og Ungdom, Klimaalliansen m.fl.

 


KLIMAALLIANSEN


Besøksadresse:

Grønt senter Teateret, Kongens gate 2, 4610 Kristiansand 


Mailadresse: post@klimaalliansen.no

www.klimaalliansen.no


Postadresse:

Postboks 718

4666 Kristiansand

Copyright © All Rights Reserved. Background photo taken by Peter Prokosch - www.grida.no.Våre støttespillere:


Handelens Miljøfond
Miljødirektoratet
EEA-Grants