Teateret - vår nye arena

Teateret - vår nye arena

Etter sju gode år på Odderøya flytter vi nå noen hundre meter nærmere sentrum.  Grønt Senter versjon 2.0 skal fortsatt inspirere til kloke klima- og miljøvalg. 


Ny adresse fra 19. oktober: Teateret – Kongens gate 2, Kristiansand. Her vil vi også - blant annet sammen med Naturvernforbundet, ha kontorer og møtelokaler i toppetasjen.

Dette er den perfekt match: Teateret i Kongens gate er allerede etablert som møteplassen der folk flest ferdes.  Stedet har også et utmerket serveringstilbud og kan tilby proff kompetanse når det gjelder lyd og lyd. 


Klimaalliansen er arrangementsansvarlig for Sørlandets største arena for klima- og miljøarbeid.  Når vi nå flytter virksomheten til Teateret får vi større boltreplass og derfor også flere muligheter til å realisere vårt hårete mål om å inspirere flest mulig mennesker til innsats for klima og miljø. 


Vi har hatt tilhold i den gamle kommandantboligen på Odderøya siden 2013.  Årlig er i overkant av åtte tusen mennesker innom ulike arrangement og aktiviteter. Nå var tiden inne for å gjøre en endring. 


Vi takker samtidig for et mangeårig samarbeid med Stiftelsen Miljøfyrtårn og Kristiansand kommune som får nye kontorlokaler kvartalet bortenfor.


I oktober starter flytteprosessen, og i en overgangsperiode vil det være aktiviteter begge steder: Under Spis Grønt Uka - i regi av Kvadraturforeningen, vil det være tre kurs på «gamle» Grønt Senter, samtidig som vi rigger til åpningsarrangement på «nye» Grønt Senter i Teateret. 

 

Fra venstre: Tina Mersland, Otto Randøy og Hilde Finckenhagen, styremedlemmer og aktive partnere i Klimaalliansen.

KLIMAALLIANSEN


Besøksadresse:

Grønt senter Teateret, Kongens gate 2, 4610 Kristiansand 


Mailadresse: post@klimaalliansen.no

www.klimaalliansen.no


Postadresse:

Postboks 718

4666 Kristiansand

Copyright © All Rights Reserved. Background photo taken by Peter Prokosch - www.grida.no.Våre støttespillere:


Handelens Miljøfond
Miljødirektoratet
EEA-Grants